ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Ν.Π.Δ.Δ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ 13 -ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ: 2321028177
Α.Π:  29                                                                            Σέρρες 18 Φεβρουαρίου 2016
 
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι
 

      Αυτές τις μέρες έγινε για πολλαπλή φορά υποτίμηση και συγχρόνως άλλαξαν οι τιμές αναφοράς των φαρμάκων και παρατηρείται το φαινόμενο της αυξημένης συμμετοχής των ασφαλισμένων. Υποχρέωση μας είναι να εξηγούμε τι ακριβώς έγινε ώστε να φαίνεται ότι δεν ευθυνόμαστε για αυτό το γεγονός.
     Για τις πληρωμές δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και έχουν ήδη καθυστερήσει. Δεν έχει προχωρήσει κάποιο από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Ενώ επίκειται και μια πολύ μεγάλη υποτίμηση τον Μάρτιο.
     Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρέπει να είμαστε όλοι σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε ότι η συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου είτε ενημερωτικές είτε συνδικαλιστικές είναι απαραίτητη γιατί δεν προέχει τίποτα περισσότερο από το επάγγελμά μας. Είναι σίγουρο ότι οι αγώνες ενός κλάδου επιβραβεύονται ή οπισθοχωρούν ανάλογα με τη συμμετοχή σε αυτούς.
      Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε προγράμματα επιμόρφωσης και ομιλητές που θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση γιατί το θέμα επιμόρφωσης θεωρείται πρωτεύον. Ήδη στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ τρέχουν επιμορφωτικά σεμινάρια (webinars) για διάφορες νόσους  ( 3-17/2 για Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση). Όσοι τα παρακολουθήσουν πιστοποιούνται με ένα μόριο για το καθένα και έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Άκου το Σώμα σου» στα πλαίσια της οποίας μπορούν να παραπέμψουν πελάτες τους για μια δωρεάν εξέταση σε ειδικό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο .

 

 


 
 
 

        Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γραμματέας
 
 
 
ΑΡΓΥΡΗΣ ΡΟΝΤΣΗΣ                                                             ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΚΗ    
 
 

Ενημέρωση συναδέλφων